De producten op deze website zijn niet bedoeld ter vervanging van medicatie. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde, gebalanceerde voeding en gezonde levenswijze.
De informatie op deze website is enkel bedoeld ter inspiratie en om meer inzicht te geven in de levensstijl en producten waar we bij Raja Nature World enthousiast van zijn. De informatie is niet bedoeld ter vervanging of aanvulling van medisch advies en is ook niet geëvalueerd door medische deskundigen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar keuzes in het leven. Raadpleeg een gekwalificeerd medisch deskundige indien je twijfelt of een product voor jou geschikt is. Wij streven ernaar om je de allerhoogste kwaliteit producten aan te bieden en hopen je naar alle tevredenheid van dienst te mogen zijn. Raja Nature is niet aansprakelijk voor positieve of negatieve uitkomsten die het gevolg zijn van uw keuzes om door ons verstrekte informatie of suggesties toe te passen of door ons aangeboden producten te gebruiken. Ervaringen, positief of negatief zijn natuurlijk wel altijd welkom.
Vanwege Europese en Nederlandse wetgeving is de informatie die wij over onze producten kunnen geven zeer beperkt. Wij raden u aan online zoekmachines te gebruiken om meer te ontdekken over de eigenschappen van onze producten.