Retourneren

Voor bestelde producten geldt een bedenktijd van 14 dagen, ingaand vanaf de dag na ontvangst van de bestelling.

Binnen deze termijn kunnen de producten worden geretourneerd. Neem hiervoor eerst contact met ons op via bijvoorbeeld het contactformulier of info.rajanature@gmail.com

 

Voorwaarden en uitzonderingen:

* Foods & Herbs, Enhearten Chocolate en Raw Foods worden alleen ongeopend, onbeschadigd en ongebruikt teruggenomen.

* Bederfelijke producten zoals verse Raw Food Delicatessen (catering) zijn wettelijk uitgesloten van bedenktijd.

* Keukenapparatuur wordt alleen teruggenomen indien ongebruikt en in de originele verpakking.

* Kosten van retourzending zijn voor rekening van de klant, evenals schade die plaatsvindt tijdens de retourzending. Beschadigde producten worden niet teruggenomen.

* Na ontvangst van de retourzending en na akkoord op basis van bovenstaande voorwaarden wordt het bestelbedrag excl. verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort via de gebruikte betaalmethode, tenzij anders overeengekomen. De betaalde transactiekosten worden bij retourneren of annuleren van een bestelling niet teruggestort.

Om rekening mee te houden:

Keukenapparatuur wordt uit voorraad van onze distributeurs geleverd. Op deze manier hoeven wij geen investeringen te doen in apparatuur en is het mogelijk een breed assortiment aan te bieden.

Om dit te kunnen blijven doen vragen we je hiermee rekening te houden door bij twijfel over de aanschaf van een product eerst met ons op te nemen voor persoonlijk advies. Wij helpen je graag dan bij het maken van de juiste keuze.

Retouradres:

Raja Nature
Leidseweg 372
2253JN Voorschoten